Επιτραπέζια παιχνίδια για ενήλικους

Γράφει η Παπαδοπούλου Ειρήνη

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και ότι επιθυμεί η ψυχή σας!

Σήμερα με αφορμή αυτές τις μέρες που έχουμε ελεύθερο χρόνο, σκέφτηκα να σας παρουσιάσω κάποια επιτραπέζια παιχνίδια και για εμάς τα μεγάλα παιδιά, γιατί μωρέ όλοι μας κρύβουμε μια παιδική ψυχή που κάπως πρέπει να εκφραστεί!!

Οι προτάσεις μου λοιπόν, να σημειωθεί ότι είναι δοκιμασμένες είναι οι εξής:


  • Στο κεφάλι το έχω: Μάντεψε τι είσαι, κάνε έναν ήχο, δείξε ή κάνε ερωτήσεις και ανακάλυψε τι έχεις στο κεφάλι σου. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, που είναι υπέροχο να το παίζεις με φίλους σου ή το έτερον ήμισυ. 
  • TABOO: Διασκέδασε με την παρέα σου με το ανανεωμένο Taboo. Περιέχει περισσότερες από 1000 νέες λέξεις. Κάνε την ομάδα σου να μαντέψει τη σωστή λέξη. Πρόσεξε όμως να μη χρησιμοποιήσεις τις απαγορευμένες λέξεις Taboo!
                                         
  • Retro: Το επιτραπέζιο παιχνίδι των αναμνήσεων! Ό,τι αγάπησες εσύ και οι φίλοι σου από τις δεκαετίες ’80, ’90 και ’00 στην Ελλάδα! Τηλεοπτικές σειρές, Ταινίες, Ηθοποιοί, Τραγουδιστές, μεγάλες επιτυχίες, Διαφημίσεις, Παιδικά προγράμματα, Ατάκες, Ήρωες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς! Τα έχεις ακούσει! Τα έχεις ζήσει!
  • Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο: Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι "Πέφτει η Νύχτα στο Παλέρμο" που περιέχει 20 μάσκες, 22 κάρτες με χαρακτήρες και οδηγίες. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 ετών και για 6-20 παίκτες. Ποιος είναι ο δολοφόνος άραγε!


  • Dixit: Πέντε εικόνες ανοίγουν, έχουν μια αινιγματική πρόταση. Μια από τις 5 ανήκουν στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη λογική και τη διορατικότητα τους για να την βρουν.

  • Με το στόμα ανοιχτό: Το πιο ξεκαρδιστικό παιχνίδι λέξεων. Φόρεσε το μασελάκι, διάλεξε κάρτα και διάβασε την φωναχτά. Θα μαντέψουν οι συμπαίχτες σου τι λες; Η συσκευασία περιέχει 6 μασελάκια (4 μεγάλα και 2 μικρά), 150 κάρτες και 1 κλεψύδρα.

  • Ναι ή όχι: Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι "Ναι ή Όχι" κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους με 900 ερωτήσεις 2 επιπέδων.

Ας μην ξεχνάμε πως τα επιτραπέζια παιχνίδια μας φέρνουν πιο κοντά με τους φίλους μας, τους συντρόφους μας, γινόμαστε πάλι παιδιά και αναπτύσσουμε τη σκέψη μας!!

Ας αφήσουμε λίγο τα κινητά και ας παίξουμε!!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τικ Τακ Μπουμ, ένα παιχνίδι που αναπτύσσει πολλές δεξιότητες

Πως σχετίζονται οι μαθησιακές δυσκολίες με την αυτοεκτίμηση;

Πως προετοιμάζω το παιδί μου για την επαναφοίτηση Νηπιαγωγείου; Πως μπορώ να το ανακοινώσω;